Accident de Înviere. Diaconul s-a răsturnat cu maşina, după ce a consumat alcool

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, diacon la o biserică din Vişeul de Sus, s-a răsturnat cu maşina în noaptea de Înviere. Acesta consumase alcool înainte să se urcea la volan

02 mai 2021, 17:57
Accident de Înviere. Diaconul s-a răsturnat cu maşina, după ce a consumat alcool
Accident în noaptea de Înviere. Diaconul de la o biserică s-a răsturnat cu maşina, după ce a consumat alcool

Accident de Înviere. Un tânăr în vârstă de 28 de ani, diacon la o biserică din Vişeul de Sus, s-a răsturnat cu maşina după ce s-a urcat băut la volan.

Accident de Înviere. Diaconul s-a răsturnat cu maşina

Tânărul în vârstă de 28 de ani a pierdut controlul volanului într-o curbă, din cauza vitezei. A lovit un gard, a distrus o poartă, după care s-a răsturnat cu maşina, potrivit vasiledale.ro.  

În urma impactului, tânărul s-a ales cu câteva răni minore.

Polițiștii l-au testat, aparatul etilotest indicând 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital pentru recoltare de probe biologice.

Pe numele lui a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Citeşte şi Accidente cumplite pe şoselele din România. Doi oameni au murit pe loc

Accident grav la Suceava. Un vitezoman beat s-a răsturnat după ce a lovit un gard şi o maşină parcată

Accident teribil, surprins pe camerele de supraveghere. Un tânăr din Suceava s-a urcat beat la volan și a intrat cu mașina într-un autoturism parcat pe marginea drumului.

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, beat la volan, a fost protagonistul unui accident violent produs sâmbătă după-amiază la intrarea în Bilca dinspre Vicov. Autoturismul cu volan pe dreapta, scăpat de sub control pe fondul vitezei s-a zdrobit de gardul unei case, acroșând și o mașină parcată. În ciuda impactului foarte violent, șoferul a scăpat doar cu câteva zgârieturi.

Ionuț B, în vârstă de 30 de ani, din Frătăuții Noi, era în stare avansată de ebrietate. Etilotestul a indicat concentrația de 0,83 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Citeşte şi Bolid rupt în două în urma unui accident cumplit. Şoferul de 34 de ani a murit pe loc

În mașina răsturnată, martorii au fotografiat sticle de alcool și lăzi de bere. Tânărul cumpărase cu puțin timp înainte de accident băutura, pregătindu-se să petreacă. Tânărul de 30 de ani a ajuns la Spitalul municipal Rădăuți, pentru evaluare medicală și recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Tânărul va răspunde penal pentru cel puțin o infracțiune –  conducere sub influența băuturilor alcoolice, scrie Monitorul de Suceava.