Accidente cumplite pe şoselele din România. Doi oameni au murit pe loc

Două accidente cumplite au avut loc, marţi dimineaţă, pe şoselele din România. În judeţul Tulcea o persoană a murit pe loc, iar alta a fost rănită. Şi în judeţul Prahova un şofer a murit după ce a intrat cu maşina într-un copac.

27 apr. 2021, 10:15
Accidente cumplite pe şoselele din România. Doi oameni au murit pe loc
Accidente cumplite pe şoselele din România. Doi oameni au murit pe loc

Accidente cumplite pe şoselele din România. Două maşini s-au ciocnit pe Drumul Naţional 22 D, în Judeţul Tulcea.

Accidente cumplite pe şoselele din România

Potrivit primelor informaţii, tragedia s-a petrecut în localitatea Măcin. În urma impactului, un bărbat a murit pe loc, iar o femeie a fost rănită. La faţa locului au sosit mai multe echipaje medicale, descarcerare și poliție. Din păcate, pentru unul dintre cei doi şoferi nu s-a mai putut face nimic, medicii fiind nevoiţi să declare decesul.

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia a fost întreruptă pe ambele sensuri aproximativ 40 de minute. Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi Bolid rupt în două în urma unui accident cumplit. Şoferul de 34 de ani a murit pe loc

Accident grav în Prahova. O persoană a murit

Un accident grav a avut loc marţi dimineaţă şi în judeţul Prahova. Un tânăr de 28 de ani a murit pe loc după ce a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un copac, apoi s-a răturnat pe câmp.

Tragedia s-a perecut în localitatea Drăgănești, Prahova.  Tânărul în vârstă de 28 de ani a murit după ce a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a intrat într-un copac. La fața locului a fost chemat de urgență elicopterul SMURD, însă paramedicii nu l-au mai putut salva.

Din cauza accidentului, traficul pe drumul DN1B a fost blocat pentru mai mult timp.

Polițiștii au deschis anchete în ambele cazuri și continuă cercetările.

Citeşte şi Accident între tramvaiul 41 şi o maşină în zona Crângaşi. Traficul în zonă e restricţionat