Accident de muncă în Vaslui. Un bărbat A MURIT după ce a fost prins sub un mal de pământ VIDEO

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, angajat la o firmă care execută lucrări de canalizare, a fost prins sub un mal de pământ, în timp ce săpa un şant. Accident a avut loc în localitatea Puşcaşi, judeţul Vaslui. Bărbatul a murit, în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viaţa.

27 mart. 2014, 10:11
Accident de muncă în Vaslui. Un bărbat A MURIT după ce a fost prins sub un mal de pământ VIDEO

Muncitorul săpa un şanţ şi la un moment dat malul a căzut peste el, acoperindu-l până la gât. Doi colegi ai bărbatului, care participau la lucrări, au încercat să-l scoată de sub pământ şi fiindcă nu au reuşit au apelat numărul de urgenţă 112. La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de pompieri care a scos bărbatul de sub malul de pământ. 

Salvatorii s-au chinuit mai bine de 40 de minute să îl scoată pe bărbat de sub pământ. Victima a intrat în comă, iar medicii au încercat în zadar să îi salveze viaţa. Acesta a murit câteva minute mai târziu.

„Bărbatul a fost resuscitat timp de 40 de minute, însă, din păcate, nu viaţa sa nu a putut fi salvată. Cel mai probabil decesul a survenit în urma unor leziuni interne suferite de tânăr. Cadavrul său a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei”, a declarat managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, Aurora Popa. 

La locul accidentului au ajuns şi poliţiştii de la Investigaţii Criminale şi inspectorii de la ITM.

Bărbatul avea patru copii minori. Cel mai mic are 2 ani, iar cel mai mare, 12 ani.

Citeşte şi: Tragedie în Braşov. Doi muncitori au fost zdrobiţi de o bară metalică, unul a murit