Accident de tren în Germania: Un mort şi şapte răniţi

Cel puţin o persoană a murit, iar alte şapte au fost rănite, după ce un tren a lovit un camion la o trecere la nivel cu calea ferată din sud-vestul Germaniei, potrivit AP. 

21 oct. 2016, 10:42
Accident de tren în Germania: Un mort şi şapte răniţi

O persoană a murit şi şapte au fost rănite într-un accident de tren, în Germania. Trenul a lovit un camion la o trecere la nivel cu calea ferată.

Poliţia a declarat că trenul a fost cel care a lovit camionul la o intersecţie de drumuri din sud-vestul Germaniei.  În urma acestui accident, o persoană şi-a pierdut viaţa şi şapte au fost rănite. Persoanele rănite nu se află în stare gravă, potrivit Associated Press, care citează surse medicale.

Wolfang Juergens, un purtător de cuvânt al companiei feroviare a declarat că accidentul s-a petrecut vineri, în Koenigsbronn, în apropiere de Ulm.  Camionul era pe trecerea la nivel cu calea ferată când trenul s-a apropiat şi a lovit camionul.

Camionul a luat foc în urma impactului cu trenul. Incendiul provocat în acest accident a fost repede stins,au mai informat autorităţile germane.