ACCIDENT DEOSEBIT DE GRAV în Sibiu: Un tânăr a murit, iar altul a fost rănit VIDEO

Un accident s-a produs, duminică dimineaţă, în municipiul Sibiu, informează România TV. Din cauza vitezei excesive, o maşină s-a izbit de o bordură, după care s-a lovit violent de un stâlp. Şoferul a murit pe loc, iar pasagerul din dreapta a suferit răni foarte grave.

RomaniaTV.net
21 oct. 2012, 07:18
ACCIDENT DEOSEBIT DE GRAV în Sibiu: Un tânăr a murit, iar altul a fost rănit VIDEO

Şoferul maşinii implicate în accident era un tânăr de 28 de ani. Acesta se învoise de la serviciu pentru a merge să vândă o maşină. Pe drum, băiatul a apăsat prea tare pedala de acceleraţie, iar la un moment dat s-a izbit de o bordură, după care a ricoşat într-un gard, iar de aici, într-un stâlp.

Din cauza impactului foarte violent, maşina a fost distrusă aproape în totalitate, iar bucăţi din autoturism au sărit pe o rază de câţiva metri.

„Din primele cercetări făcute la faţa locului, pe strada Henri Coandă din municipiul Sibiu, şoferul autoturismului BMW care se deplasa dinspre strada Oţelarilor spre strada Semaforului nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul autoturismului intrând în gardul de la Comtram, răsturnându-se pe partea carosabilă. În urma accidentului pasagerul din dreapta a fost rănit, iar şoferul a decedat”, a declarat agentul şef Vasile Costea din cadrul Serviciului Rutier Sibiu, potrivit Mediafax.

Pasagerul din dreapta, viitorul cumnat al şoferului, în vârstă de 20 de ani, a zburat pur şi simplu din maşină, fiind găsit la câţiva metri de locul accidentului. Bărbatul a fost transportat la spital cu răni foarte grave.

Tatăl şoferului este împietrit de durere şi spune că băiatul lui era un şofer profesionist, responsabil, care nu consuma alcool. „A fost la serviciu azi-noapte (în noaptea de sâmbătă spre duminică – n.r.), în schimbul trei. A venit fratele prietenei lui. L-a solicitat la telefon, după care el s-a învoit şi mi-au spus colegii că ar fi plecat cu el de la fabrică. Au plecat să vândă o maşină, probabil asta sau alta. El era un şofer bun, nu a avut infracţiuni, nu consuma alcool. Nu ştiu ce intenţii aveau când au plecat. Urma să se căsătorească anul viitor”, a spus Gheorghe Velcea, tatăl şoferului.

Tânărul care se afla pe locul din dreapta al maşinii a fost dus cu un echipaj SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, urmând să fie internat la Neurochirurgie. „Starea lui este bună, este conştient, dar are amnezie post-traumatică în urma accidentului. Victima care a ajuns la spital se afla pe locul din dreapta faţă, iar în urma impactului a fost aruncată pe bancheta din spate. El va fi internat în secţia Neurochirurgie a spitalului pentru continuarea investigaţiilor”, a declarat Anca Cristea medic primar la UPU Sibiu.