Accident dramatic pe DN1! Un motociclist a murit, după ce a fost lovit de un TIR, la iesirea din Făgăraş spre Braşov

Un motociclist şi-a pierdut viaţa, joi, după ce a fost lovit frontal de un TIR, pe DN1, la km 231.

RomaniaTV.net
17 sept. 2020, 16:25
Accident dramatic pe DN1! Un motociclist a murit, după ce a fost lovit de un TIR, la iesirea din Făgăraş spre Braşov

Motociclistul a fost singura victimă a accidentului. Cadrele medicale au ajuns la faţa locului, dar nu au mai putut face nimic, doar au confirmat decesul victimei.

La faţa locului s-au mai deplasat o autospecială cu apa şi spumă şi o ambulanţă SAJ.

La testarea conducătorului auto al autotrenului din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul.

Un alt motociclist a murit după ce a căzut într-o râpă, pe Transalpina

Tot în această seară, un motociclist a murit, după ce a căzut de pe DN67C – Transalpina într-o râpă. Motociclistul  era cetăţean bulgar şi avea 37 de ani, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

„Un cetăţean bulgar, în vârstă de 37 de ani, în timp ce circula cu o motocicletă pe DN67C, în zona Tărtărău, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra motocicletei şi a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care s-a răsturnat în afara carosabilului”, a transmis IPJ.

Un apel la 112 anunţa joi după-amiază că un motociclist ar fi căzut într-o râpă, în zona cabanei Frumoasa Tărtărău, la 9 kilometri amonte de barajul Oaşa, în Munţii Sebeşului. Din informaţiile apelantului, motociclistul respira, avea plus şi nu prezenta hemoragii externe.

Mai multe echipaje din Alba şi Hunedoara au pornit către locul accidentului, unde a fost solicitat, de asemenea, şi un elicopter SMURD de la Jibou.

Cercetările oamenilor legii în acest caz continuă.