Accident după o goană nebună. Maşină de fiţe făcută praf şi doi tineri răniţi, în Botoşani VIDEO

Fiul unui afacerist din Botoşani a intrat cu limuzina, un BMW seria 7, într-un stâlp după ce a gonit nebuneşte marţi noapte, pe străzile oraşului. A ajuns la spital, alături de doi amici cu care se afla în maşină.

RomaniaTV.net
25 feb. 2015, 10:28
Accident după o goană nebună. Maşină de fiţe făcută praf şi doi tineri răniţi, în Botoşani VIDEO

Fiul afaceristul a pornit cu încă doi perieteni într-o cursă nebunească pe străzile din municipiul Botoşani. La un moment dat, băiatul de 24 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat cu toată viteza într-un stâlp de iluminat.

Şoferul în vârstă de 21 de ani, din municipiul Botoşani a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest şi a refuzat să se supună recoltării de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar colegii mei i-au întocmit dosar penal”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Citeşte şi Accident grav la Cluj: O şoferiţă a intrat cu maşina într-un stâlp şi a rămas încarcerată

În urma impactului, o fată de 18 ani a fost rănită la cap, iar pasagerul din dreapta a rămas încarcerat şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a-l scoate din maşină. Leziunile suferite nu le pun însă viaţa în pericol. În urma impactului, limuzina, un BMW seria 7, a fost distrusă aproape în totalitate.