Accident FEROVIAR grav. O mamă şi fiica ei AU MURIT pe loc VIDEO

Un accident feroviar soldat cu doi morţi a fost înregistrat în jurul orei 13.30 la trecerea la nivel cu calea ferată de la Micula.

RomaniaTV.net
02 oct. 2014, 11:34
Accident FEROVIAR grav. O mamă şi fiica ei AU MURIT pe loc VIDEO

UPDATE 2: Ce spune Poliţia: Angajaţii Biroului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier pe raza localităţii Micula. Deplasându-se de îndată la faţa locului oamenii legii au constatat din primele cercetări efectuate că pe strada Gatele din localitate o femeie în vârstă de 24 de ani a condus autoturismul marca Peugeot iar pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatorului de trecere la nivel cu cale ferată , trecere semnalizată cu indicator a fost acroşată de o locomotivă aparţinând CFR , care circula pe ruta Halmeu-Satu Mare . Din nefericire în urma impactului femeia şi copilul ei în vârstă de 9 ani şi-au pierdut viaţa , iar o fetiţă de 8 ani şi o tânără de 16 ani au fost rănite. Cele 2 fete au fost transportate la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării îngrijirilor medicale. Din verificările efectuate de oamenii legii a rezultat fatul că femeia nu poseda permis de conducere de nici o categorie, de asemenea autoturismul nu era înmatriculat şi avea aplicate plăcuţe cu numere false de înmatriculare, respectiv acel număr era atribuit unui alt autovehicul. Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că la această oră (13.50), circulaţia feroviară este oprită pe Secţia de cale ferată 402 Halmeu – Satu Mare , în localitatea Micula (judeţul Satu Mare), din cauza producerii unui grav accident în care au fost implicate un tren si un autoturism.

ACCIDENT FEROVIAR la Satu Mare. Din primele verificări rezultă că un autoturism marca Peugeot a fost lovit de tren. În urma impactului o femeie şi un copil au decedat pe loc, iar alte două fetiţe au fost transportate cu ambulanţa la spital.

O mamă în vârstă de 25 de ani venea de la şcoală cu trei copii: un băieţel în clasa pregătitoare – Alexandru, o fetiţă de 5 ani (Iasmina) şi una de 12 ani. În urma accidentului mama şi băieţelul au decedat. Fetiţele sunt în stare gravă la Spitalul Judeţean. Fetiţa mai mare se pare că era o rudă a celor trei.