Accident feroviar grav în Iaşi. Un tren a spulberat două persoane care traversau calea ferată fără să se asigure

Un accident feroviar grav a avut loc duminică dimineaţă în Iaşi. Un tren a lovit în plin un bărbat şi o femeie, care traversau calea ferată fără să se asigure. În urma impacului violent, bărbatul a murit iar femeia a ajuns la spital în stare gravă.

20 dec. 2015, 08:59
Accident feroviar grav în Iaşi. Un tren a spulberat două persoane care traversau calea ferată fără să se asigure

Cele două persoane sunt comercianţi şi veneau frecvent la târgul de vechituri organizat în fiecare duminică în zona Târgului de Cherestea. La fel au făcut şi duminică dimineaţa, când, trenul i-a surprins în timp ce traversau calea ferată cu mai multe bagaje voluminoase. 

Primul care a fost lovit a fost bărbatul care a murit pe loc. Acesta a fost agăţat de haine, de partea stângă a locomotivei. „A mai rămas ceva acolo, o batistă ceva. Eu i-am văzut, am tras semnale, dar a fost prea târziu. Am trecut peste unul, apoi peste celălalt. Sunt undeva la 300 de metri în spate”, a spus mecanicul locomotivei, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Bărbatul se afla între şinele de cale ferată, tăiat, iar femeia, pe margine, cel mai probabil fiind aruncată într-o parte de locomotiva trenului regio.

Trenul circula pe ruta Iaşi-Tecuci.

Citeşte şi Tragedie în Timişoara. Un bărbat a murit după ce a fost călcat de tren