Accident feroviar grav la Vaslui. Un tren a lovit în plin un TIR GALERIE FOTO şi VIDEO

Un accident feroviar s-a produs în această dimineaţă, în judeţul Vaslui. Trenul Iaşi - Bârlad a izbit în plin un TIR pe raza localităţii Roşieşti. O femeie de la bordul trenului a fost rănită în urma impactului şi a primit îngrijiri de la echipajul ambulanţei ajunse la faţa locului.

15 apr. 2021, 11:06

Accident feroviar grav în Vaslui. Traficul a fost blocat, joi dimineața, între Vaslui și Bârlad, din cauza unui TIR care a ajuns pe calea ferată, unde a fost lovit de un tren. Evenimentul feroviar a avut loc pe raza localității Roșiești. Conform informațiilor ISU, TIR-ul transporta 27 tone de nitrocalcar, îngrășământ chimic nepericulos. Autotrenul a fost lovit în plin de trenul Bârlad-Iași, fiind apoi șters și de celălalt tren Galați-Cluj Napoca. Cele două trenuri au trecut prin stația Roșiești aproape simultan, motiv pentru care unul dintre cei doi mecanici nu a mai avut timp să frâneze.

Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale echipate cu module pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare grea , două ambulanţe SMURD tip B2 (EPA) şi echipaje specializate, la un accident produs la trecerea de nivel peste calea ferată din localitatea Roşieşti.

Un şofer drogat şi cu permisul suspendat a distrus 12 maşini. Scene şocante într-o parcare din Braşov

La fata locului a fost deplasată şi o ambulanţă tip C aparţinând SAJ Vaslui. Din primele informaţii, autovehiculul de mare tonaj a fost lovit de două garnituri de tren.   Tirul a fost acroşat de trenul Iaşi – Bârlad, dar a fost oprit şi trenul Galaţi – Cluj-Napoca.

Accident grav pe autostrada A1. Remorca unui camion s-a desprins şi a rămas agăţată de un pod
Accident feroviar. O persoană de sex feminin a primit îngrijiri medicale in ambulanţa SAJ, pentru că acuza dureri în zona capului, provocate în urma impactului.

https://www.youtube.com/watch?v=DPimuCMNipg