Accident grav pe autostrada A1. Remorca unui camion s-a desprins şi a rămas agăţată de un pod

Un accident grav s-a petrecut, miercuri dimineaţă, pe autostrada A1, în apropiere de Orăştie. Remorca unui camion s-a desprins şi a rămas agăţată de un pod. Circulaţia a fost restricţionată din cauza incidentului.

14 apr. 2021, 10:45

Accident pe Autostrada A1. Şoferul unui camion a pierdut controlul volanului după ce i-a explodat un cauciuc. Remorca s-a desprins şi a rămas agăţată de un pod pe autostrada Deva-Sibiu, în apropiere de Orăştie.

Accident grav pe autostrada A1. Circulaţie restricţionată

Citeşte şi Tragedie în Vrancea! Tânără motociclistă, moartă într-un accident cumplit, după impactul cu un TIR. Imagini dramatice!

„Circulație cu restricții pe autostrada A1, la km 339, în apropiere de Orăștie, pe sensul de mers spre Sibiu, în urma unui accident. Un autotren format din cap tractor și semiremorcă basculabilă, fără încărcătură, a făcut explozie la un cauciuc, șoferul a pierdut controlul asupra direcției, iar remorca s-a desprins și a rămas agățată de un pod.

Traficul se desfășoară pe banda 1 și pe cea de urgență pe ambele căi, dar banda a 2-a este închisă pe amândouă sensurile de circulație, spre Sibiu și spre Nădlac”, informează Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.

Accident teribil în Suceava! Fetiță de trei ani ucisă cu mașina de propriul tată, în timp ce se juca

Citeşte şi Accident mortal în Arad. Două persoane şi-au pierdut viaţa, după ce o maşină s-a răsturnat într-un canal

Accident îngrozitor în Vicovu de Jos, din județul Suceava. O fetiță de doar trei ani a murit după ce a fost călcată de mașina condusă de tatăl ei, chiar în timp ce se juca.Accidentul teribil s-a petrecut luni după-amiaza, în curtea societății Liw Stone SRL. Micuța a fost călcată cu mașina în timp ce se afla pe o alee pavată, unde se juca.

În jurul orei 15.30, un tânăr de 27 de ani, din Vicovu de Jos, care conducea un BMW a intrat de pe drumul național în curtea societății, unde a efectuat un viraj la dreapta, pentru a pătrunde pe o alee pavată. Acolo se afla fetița de 3 ani, care se juca în poziția de șezut, pe pavaj, au arătat oamenii legii. Din păcate, tatăl nu a văzut-o. Acesta venise în curtea societății tatălui său, bunicul micuței. Roata dreaptă din față a mașinii a trecut peste copilă.

Tatăl a luat fetița și a transportat-o către Spitalul Municipal Rădăuți, sunând totodată la 112. La Horodnic de Sus, s-a întâlnit cu ambulanța, predând victima. Fetița a ajuns la spitalul Rădăuți, în stop cardio-respirator, cu traumatism cranio-cerebral sever și alte traumatisme. Din păcate, pentru fetița de numai 3 ani nu s-a mai putut face nimic, decesul fiind declarat în jurul orei 16.30, potrivit monitorulsv.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a ieșit negativ.