Accident feroviar grav lângă Timișoara! Doi oameni fost răniți după ce un tren a spulberat o mașină

Accident feroviar grav, duminică după-amiaza, la trecerea la nivel cu calea ferată dintre Urseni și Timișoara. Două persoane au fost rănite după ce mașina în care se aflau a fost izbită în plin de un tren. Autoturismul a fost târât aproximativ 100 metri, iar apoi s-a oprit într-un cap de pod.

20 nov. 2022, 23:37
Accident feroviar grav lângă Timișoara! Doi oameni fost răniți după ce un tren a spulberat o mașină

Un tren a spulberat o mașină în care se aflau doi oameni, un bărbat în vârstă de 65 ani și o femeie în vârstă de 64 de ani.

Accidentul feroviar a avut loc duminică după-amiază, la câțiva kilometri de Timișoara.

Un bărbat de 65 de ani circula dinspre satul Urseni, iar la trecerea la nivel cu calea ferată nu a respectat semnificația indicatorului STOP.

Impactul a fost devastator, iar mașina lui fost târâtă aproximativ 100 metri, până când s-a oprit într-un cap de pod.

La fața locului s-au deplasat 17 pompieri cu o autospecială de primă intervenție, două autospeciale de descarcerare, una de stingere cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD. De asemenea, la locul accidentului au fost trimiși și polițiștii care au început o anchetă, potrivit tion.ro

Din nefericire, o femeie de 64 de ani care se află în mașină a rămas încarcerată, fiind grav rănită.

Citiți și: Nouă vagoane ale unui tren de marfă al CFR au deraiat în halta Răcari. Traficul feroviar a fost blocat. Călătorii din trenurile de pasageri sunt transportați cu autocare
„În accident a fost implicat trenul R 9621, Timișoara-Lugoj, și un autoturism în care se aflau 2 persoane. În urma impactului, autoturismul a fost împins de tren pe o distanță de aproximativ 100 m, oprindu-se într-un cap de pod, iar o persoană din autoturism (sex feminin) a rămas încarcerată. Echipajele de descarcerare au extras victima, în stare de conștiență, cu politraumatisme, și a predat-o unui echipaj medical. Ambele persoane din autoturism au fost transportate la spital”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Un bărbat, în vârstă de 65 de ani, a condus un autovehicul pe DJ592D dinspre Urseni spre Timișoara, iar la trecerea la nivel cu cale ferată a fost surprins și accidentat de un tren de călători, care se deplasa dinspre Lugoj spre Timișoara. În urma impactului, conducătorul auto și o femeie în vârstă de 64 de ani, pasageră în autovehicul, au fost răniți. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmit cei de la IPJ Timiș.

La momentul producerii accidentului în tren se aflau 60 de persoane. Din fericire, niciun pasager din tren nu fost rănit, însă oamenii s-au speriat teribil.

Citiți și: Imagini de noaptea minții în Timișoara! Un bărbat s-a bălăcit în Fântâna cu Pești imediat după inaugurare. Individul a fost scos din apă de polițiști și dus direct la Psihiatrie ca să se ”încălzeazscă”