Accident feroviar în Elveţia, soldat cu 11 răniţi: Un tren turistic a lovit o camionetă

Unsprezece persoane au fost rănite în urma coliziunii, luni, dintre un tren turistic şi o camionetă, la o trecere la nivel cu calea ferată, în Alpii valezi din Elveţia, transmite AFP, citată de Agerpres.

RomaniaTV.net
25 nov. 2013, 19:08
Accident feroviar în Elveţia, soldat cu 11 răniţi: Un tren turistic a lovit o camionetă

Potrivit unui comunicat al poliţiei locale, în tren se aflau 41 de persoane din care două au fost grav rănite iar nouă au suferit răni uşoare. Trenul Matterhorn-Gottard-Bahn, care circula în direcţia oraşului Brigue, s-a ciocnit cu un vehicul la o trecere la nivel cu calea ferată nesemnalizată.

În urma impactului cele trei vagoane din convoiul feroviar au deraiat. Nici şoferul camionetei şi nici mecanicul de locomotivă al trenului nu au fost răniţi, informează Agerpres.

Citeşte şi A fost la câţiva metri de MOARTE, dar a evitat-o în ULTIMA CLIPĂ. Vezi cum a scăpat un şofer de accident VIDEO

Nu este pentru prima dată când un accident feroviar se produce în această regiune turistică, scrie AFP. În iulie 2010, o japoneză de 64 de ani a murit după deraierea unui tren expres care făcea legătura între staţiile Zermatt şi Saint-Moritz în vestul Elveţiei. Alte zeci de persoane au fost rănite atunci în accidentul care s-a produs la câteva zeci de kilometri distanţă de coliziunea înregistrată luni.