Accident feroviar în Timiş, un şofer nu a respectat indicatoarele rutiere

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost grav rănit, marţi, în urma unui accident feroviar care a avut loc lângă Timişoara. Bărbatul se afla la volanul maşinii sale şi nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier la trecerea la nivel cu calea ferată, autoturismul fiind lovit de trenul Timişoara-Jimbolia.

RomaniaTV.net
04 dec. 2018, 09:14
Accident feroviar în Timiş, un şofer nu a respectat indicatoarele rutiere

Accident grav de circulație, marți dimineață, în localitatea timișeană Săcălaz. Un tânăr de 24 de ani a ajuns la spital, după ce mașina în care se afla a fost lovită de trenul ce circulă pe relația Timișoara-Jimbolia.Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Timiş, accidentul a avut loc, marţi, în dreptul localităţii Săcălaz de lângă Timişoara.

„Un tânăr de 24 de ani ce conducea un autoturism pe un drum agricol, la nivel cu trecerea de cale ferată din Săcălaz, nu a respectat semnificaţia indicatorului Stop, intrând în coliziune cu un tren ce avea direcţia Timişoara-Jimbolia”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Timiş.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a şoferului, care a fost scos din maşină de către pompierii de la descarcerare.

„ISU Timiş a fost solicitat să intervină la un accident feroviar în localitatea Săcălaz. La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autosanitară SMURD şi nouă subofiţeri. În urma impactului, şoferul autoturismului a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare. Victima a fost extrasă şi predată inconştientă echipajului medical”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.