„Am pierdut 2 copii într-o zi!”. O coliziune între o KIA neagră și un Audi alb a distrus două familii

Doi frați și un tânăr tată au murit cu toții într-un accident de groază pe o autostradă la sud de Perth.

28 sept. 2023, 13:48

Accident cumplit în Australia. Jaziah Thomas, în vârstă de 24 de ani, și frații Kody și William Bell, în vârstă de 24 și 21 de ani, au murit tragic în accidentul de pe Sixty Eight Road din Baldivis, Australia.  O Kia Stinger neagră și un sedan Audi alb s-au ciocnit frontal, se presupune cu viteză mare. Poliția a confirmat că patru bărbați se aflau în interiorul Audi în momentul coliziunii.

Accident grav pe Defileul Jiului. Sunt cinci victime, unul dintre autoturisme s-a răsturnat
Thomas se afla la volan, în timp ce cei doi frați și un alt bărbat, de 21 de ani, erau toți pasageri. Cea de-a patra persoană, tânărul de 21 de ani blocat între fiare, a supraviețuit în mod miraculos. Acesta a fost transportat cu elicopterul la spital, unde se află într-o stare stabilă, dar ce doi fraţi nu au supravieţuit, relatează Daily Mail.

Nu au fost singurele victime ale coliziunii. O femeie de 44 de ani care conducea Kia a fost transportată și ea la spital, dar cu răni ușoare.

Kody Bell şi-a lăsat în urmă soția și cei doi copii mici, un fiu și o fiică. Thomas avea și el doi copii mici, cu partenera sa Tamekah Locker, cei doi fiind împreună de la 14 ani. „Încă nu realizeaz că este ceva real și tot aștept să treci pe ușă și mă doare să știu că nu mai vii. Ești lumea mea întreagă, cel mai bun prieten și tot ce am mai drag de când aveam 14 ani și nu știu cum pot trăi fără tine, vreau doar să vii acasă. Suntem atât de norocoși că te-am avut în viața noastră și nu te vom uita niciodată pe tine și pe toate amintirile noastre”, a scris iubita acestuia într-o postare emoţionantă pe Facebook.

Scene scoase din filmele de acțiune pe străzile din Constanța. Polițiștii au tras mai multe focuri de armă pentru a opri un bărbat care furase o mașină. Totul s-a încheiat cu un accident înfiorător
Soția lui Kody, Gabrielle Bell, a comentat la postarea acesta, scriind: „Îmi pare atât de rău pentru pierderea ta, suntem aici cu tine”. Tatăl lui Kody și William, Curley, a mulțumit primilor pompieri care au intervenit pentru că s-au grăbit în ajutorul copiilor săi. Mama lor, Belinda, le-a mulțumit de asemenea celor care s-au grăbit să-l ajute fiului ei și le-a împărtășit durerea: „Încă nu-mi vine să cred. Am pierdut doi fii într-o zi!’ ea a spus.

Inspectorul interimar al poliției din WA, Brendon Barwick, a spus că a fost un „miracol” să existe supraviețuitori ai accidentului. Un martor care a ajusn primul la fața locului, a spus că a văzut un motor de la una dintre mașini la aproximativ 80 de metri de locul coliziunii. Alarma s-a dat după ce butonul de alertă al uneia dintre maşinile implicate a sunat automat la numărul de urgenţe din Australia.

Sergentul Adam Matson, detectiv de poliție WA, a transmis condoleanţe familiei. „Este greu de înțeles să pierzi trei membri ai comunității noastre dintr-un singur accident, inclusiv doi frați”, a spus el. „Investigația este încă în desfășurare, există o serie de factori pe care îi analizăm în ceea ce privește cauza acestui accident. Viteza este cu siguranță unul dintre acești factori, dar nu vom lua în considerare faptul că, izolat, există o serie de alți factori pe care trebuie să îi așteptăm, după examinarea vehiculelor”, a adăugat acesta.