Accident grav pe Defileul Jiului. Sunt cinci victime, unul dintre autoturisme s-a răsturnat

Accident teribil în județul Gorj. Două mașini s-au ciocnit violent pe Defileul Jiului, iar în urma impactului unul dintre autoturisme s-a răsturnat. Cinci persoane au fost grav rănite. 

24 sept. 2023, 14:33
Accident grav pe Defileul Jiului. Sunt cinci victime, unul dintre autoturisme s-a răsturnat

Accident grav pe Defileul Jiului. Două maşini în care se aflau opt persoane s-au ciocnit duminică în zona Lainici. Cinci dintre victime au fost transportate la Spitalul Petroșani, potrivit gorjeanul.ro.

Accident grav pe Defileul Jiului. Două maşini în care se aflau opt persoane s-au ciocnit duminică în zona Lainici.

„În jurul orei 12:00 am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe Defileul Jiului, în zona Lainici, în care au fost implicate 2 autovehicule.

Citeşte şi: Hoţ prins cu focuri de armă pe DN1. Furase o maşină din parcarea unui mall din Bucureşti după ce a lovit o femeie

La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare și 2 ambulanțe SMURD din cadrul ISU Gorj, 2 ambulanțe din cadrul SAJ Gorj, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Hunedoara și o ambulanță din cadrul SAJ Hunedoara, echipajele de intervenție constatat că în urmă impactului unul dintre autovehicule s-a răsturnat, iar cei 5 ocupanți ai autovehiculului au suferit leziuni. Victimele au fost conștiente, cooperante, le-a fost acordat primul ajutor calificat la față locului, iar ulterior au fost transportate la spitalul din Petroșani.

Citeşte şi: Accident cu cinci răniţi pe DN1. Una dintre maşini s-a răsturnat în şanţ. Printre victime sunt şi trei copii

Alte trei persoane, care se aflau în celălalt autovehicul au fost asistate medical la fața locului, dar au refuzat să fie transportate la spital pentru investigații medicale suplimentare”, a transmis ISU Gorj.