Accident grav! Bunicul care s-a răsturnat cu maşina este de negăsit VIDEO

O mașină s-a scufundat, joi, în apele râului Arieș, din județul Cluj. Potrivit cercetărilor, un bărbat de 83 de ani a pierdut controlul autovehiculului și a căzut în apă. Căutările au fost reluate.

24 iun. 2023, 17:31

Accident grav, o mașină s-a scufundat, joi, în apele râului Arieș, din județul Cluj. Potrivit polițiștilor, un bărbat de 83 de ani a pierdut controlul mașinii într-o curbă și a lovit copacii de pe marginea drumului, ulterior fiind proiectat în râul Arieș. Căutările au fost reluate sâmbătă fără succes.

„În urma accidentului rutier înregistrat la data de 22 iunie a.c., în jurul orei 15.00, pe DN75, în afara localității Lungești, comuna Iara, polițiștii au stabilit, conform primelor verificări, că ar fi vorba despre un bărbat, de 83 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autoturism înspre municipiul Turda, iar, într-o curbă ușoară la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând mai mulți arbori situați în afara părții carosabile.  După impact, autoturismul condus de bărbat a fost proiectat în râul Arieș, în zona km 140+750m, de unde reprezentanții I.S.U. Cluj au extras autoturismul până pe malul râului. Astăzi, 23 iunie, polițiștii din Cluj, alături de reprezentanții I.S.U. Cluj și Salvamont Cluj, continuă cercetările în zona respectivă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean

Accidentul cu doi morți de pe A1 provocat de un tânăr de 22 de ani fără permis de conducere
Salvatorii au reluat căutările în râul Arieș, după ce o mașină a fost văzută în apă, în zona localității Buru din Cluj. După mai bine de 12 ore de când s-a dat alarma, pompierii încearcă să îl găsească pe șoferul vehiculului. Ploile din ultima perioadă au mărit debitul apei, iar misiunea este îngreunată.

Inițial, nimeni nu putea spune câte persoane se aflau în mașina care a plonjat în apele râului Arieș. Salvatorii s-au mobilizat până la lăsarea întunericului, însă, fără niciun rezultat. Vehiculul a fost scos la suprafață, însă, în interior, nu se afla nicio persoană.

Locotenent Andrei Biriș, purtător de cuvânt al ISU Cluj: „La fața locului s-au deplasat două autospeciale și echipa de scafandri dedicată detașamentului 1 Cluj Napoca. Au fost desfășurate căutări pe tot parcursul după-amiezii zilei de ieri, până la lăsarea serii, însă din păcate fără rezultat”.

Fetiță de 4 ani, ucisă în accident de amantul mamei, după o șicanare în trafic. Șoferul vinovat a fost arestat
Încă din zori au fost reluate căutările, iar în sprijin au fost chemați și cei de la Salvamont.Bărbat: „Mașina eu am văzut-o primul. Eu am văzut mașina, dar persoane nu. Și i-am găsit o haină. Era ușa cam așa, deschisă, de pe dreapta, din ce am văzut”.

Nimeni nu își poate explica ce s-a petrecut cu cel care era la volan. Un alt șofer, care se afla în trafic, spune că apucat doar să zărească faptul că șoferul era un vârstnic. Tot acesta susține că în mașină nu mai erau și alte persoane.

Bărbat: „A venit tare și în curbă a intrat în apă. O persoană la volan, unul mai în vârstă. De la impact l-au aruncat afară din mașină și e în Arieș. I-au găsit actele în mașină, 80 și ceva de ani”. Cum și apa este foarte tulbure, misiunea se desfășoară și acum cu dificultate.

Un bărbat de 75 de ani a murit sâmbătă într-un accident rutier la Tigveni, în judeţul Argeş.

„Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Curtea de Argeş, s-a stabilit că un bărbat de 47 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DJ 678A, pe raza localităţii Tigveni, având direcţia de deplasare Tigveni Sore Cepari, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeaşi direcţie de mers de un bărbat de 75 de ani, din Tigveni”, a informat IPJ Argeş.

Conform sursei citate, în urma evenimentului, bărbatului de 75 de ani i-au fost efectuate manevre de resuscitare, însă, în ciuda eforturilor depuse, acesta a decedat. Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.