Accident grav. Cod roşu de intervenţie în judeţul Brăila. Trei persoane au murit, printre care și o fetiță de 6 ani

Un accident cumplit a avut loc în această seară pe un drum județean din Brăila. Trei persoane au decedat, printre care și o fetiță de doar 6 ani.

17 feb. 2023, 21:41
Accident grav. Cod roşu de intervenţie în judeţul Brăila. Trei persoane au murit, printre care și o fetiță de 6 ani

O fetiță de doar 6 ani și alte două persoane și-au pierdut viața într-un accident rutier care s-a produs în această seara pe un drum județean din Brăila.  Accidentul a avut loc pe DJ 203.

Citește și: Accident cu 20 de victime, un microbuz cu 18 copii s-a ciocnit violent de un autoturism la Bihor VIDEO

Un tânăr de 21 de ani din localitatea Vultureni se afla la volanul unei mașini. Acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Carosabilul era acoperit de un strat de gheață, iar șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat pe contra sens. Vehiculul s-a izbit frontal de un alt autoturism la volanul căruia se afla o femeie de 22 de ani din localitatea Ulmu.

O autospecială de descarcerare, două ambulanțe SAJ și un echpaj SMURD au intervenit la fața locului pentru acordarea ajutorului medical atât șoferilor, cât și celor doi copii care se aflau în mașina femii. Deși au făcut tot ce le-a stat în putere, aplicând manevre de resuscitare, echipajele medicale au declarat decesul femeii, al unei fetițe în vârstă de 6 ani și al șoferului în vârstă de 21 de ani.

cel de-al doilea minor care se afla în mașina femeii, avea vârsta de 15 ani și este în viață, însă a fost transportat de urgență la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cazul acestui accident cercetările sunt continuate pentru întocmirea unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Citește și: Un tânăr de 28 de ani a murit într-un accident grav în Cluj-Napoca