Un tânăr de 28 de ani a murit într-un accident grav în Cluj-Napoca

Încă o tragedie pe șoselele din România. Un tânăr de 28 de ani a murit într-un accident grav produs noaptea trecută în Cluj-Napoca.

17 feb. 2023, 11:10
Un tânăr de 28 de ani a murit într-un accident grav în Cluj-Napoca

Un tânăr de 28 de ani din Sighișoara a murit în urma unui accident rutier petrecut noaptea trecută pe strada Constantin Brâncuși din Cluj-Napoca. Din primele informații, pe fondul depunerii de polei și a vitezei, șoferul a pierdut controlul volanului, mașina a lovit un sens giratoriu și s-a răsturnat. Tânărul de 28 de ani a fost găsit în afara autorturismului. Din păcate, era mort.

Citește și: Un arădean oferă o recompensă substanţială pentru a-l găsi pe cel care i-a turnat zahăr în rezervor şi i-a tăiat cauciucurile maşinii: „Nu sunt interlop sau mafiot” VIDEO

„Accident rutier soldat cu decesul unei persoane. La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 01.40, un conducător auto în vârstă de 28 de ani, din municipiul Sighișoara, care se deplasa cu un autoturism pe strada Constantin Brâncuși, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar ulterior autovehiculul a pătruns pe centrul sensului giratoriu, în cele din urmă răsturnându-se pe pavilion.

Citește și: Nu e banc! Un oltean mândru de noul său Sandreo s-a făcut de tot râsul după ce și-a pus portbagajul pentru plafon invers

Din nefericire, conducătorul autoturismului a decedat. La momentul producerii evenimentului rutier, acesta se afla singur în mașină”, a transmis IPJ Cluj.