Accident grav cu autoutilitara Poştei în Cluj, soldat cu un mort şi trei răniţi

O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, miercuri, în urma unui accident care a avut loc în localitatea Păniceni, judeţul Cluj, după ce o autoutilitară a Poştei Române, în care se aflau victimele, a intrat într-un şanţ, Inspectoratul Teritorial de Muncă deschizând o anchetă în acest caz.

RomaniaTV.net
10 oct. 2012, 16:58
Accident grav cu autoutilitara Poştei în Cluj, soldat cu un mort şi trei răniţi

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Anca Purdea, a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax, că şoferul unei autoutilitare a Poştei a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un şanţ.

Accidentul a avut loc în localitatea Păniceni, judeţul Cluj.

În urma accidentului, o persoană a murit, iar alte trei au fost rănite. Astfel, două persoane au fost rănite grav, iar şoferul a suferit răni uşoare.

„Răniţii au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului din Huedin. Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului”, a spus Purdea.

Directorul Direcţiei Judeţene de Poştă Cluj, Ovidiu Secară, a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax că pasagerii din maşină erau angajaţi ai Poştei şi se deplasau în interes de serviciu.

„Pasagerii aflaţi în autoutilitara Poştei Române implicată în accidentul de la Păniceni erau salariaţii noştri. Se aflau în timpul serviciului şi erau într-o deplasare în interes de serviciu”, a spus Secară.

Directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Cluj, Emilian Roşca, a declarat, la rândul său că instituţia pe care o conduce a deschis o anchetă în acest caz, fiind vorba despre un accident de muncă.

„Din datele preliminare a rezultat faptul că o autoutilitară a Poştei Române Cluj, care se deplasa în timpul serviciului de la Huedin spre Cluj-Napoca, a fost implicată într-un accident în localitatea Păniceni. Pentru că pasagerii erau angajaţi ai Poştei şi se aflau în timpul serviciului, am deschis o anchetă pentru accident de muncă”, a spus Roşca.