ACCIDENT GRAV cu cinci răniţi pe DN2, vineri. Un camion a ajuns perpendicular pe carosabil

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, vineri după-amiaza, pe DN2 Râmnicu Sărat-Focşani, una ajungând perpendicular pe carosabil. În urma impactului, cinci persoane au fost rănite. Traficul s-a desfăşurat alternativ o perioadă de timp, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

RomaniaTV.net
31 mart. 2017, 14:22
ACCIDENT GRAV cu cinci răniţi pe DN2, vineri. Un camion a ajuns perpendicular pe carosabil

UPDATE Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 17:35, în judeţul Vrancea, traficul rutier a fost reluat în condiţii normale pe DN2(E85) Râmnicu Sărat – Focşani, în zona localităţii Goleşti. Circulaţia s-a desfăşurat alternativ, dirijată de poliţişti, ca urmare a unui accident rutier în care au fost implicate două autoutilitare. Cauza probabilă a fost neacordarea priorităţii.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale Ambulanţei, SMURD şi de la Poliţie. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, vineri la ora 16:45, în judeţul Vrancea, traficul rutier se desfăşoară alternativ, dirijat de poliţişti, pe DN2 Râmnicu Sărat – Focşani, în zona localităţii Goleşti, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului celor două maşini, cinci persoane au fost rănite.