Accident grav, cu mai multe victime încarcerate, în apropiere de Lugoj. Şoferul uneia dintre maşini a intrat cu viteză într-o curbă

Un grav accident de circulație a avut loc, vineri după-amiază, la ieșire din localitatea Tapia spre Lugoj. Două automobile, în care se aflau şapte persoane, s-au ciocnit, în urma coliziunii trei persoane rămânând încarcerate, informează tion.ro.

RomaniaTV.net
14 aug. 2020, 13:24

Accidentul s-a produs din cauza faptului că unul dintre şoferi nu a adaptat viteza într-o curbă, intrând pe sens opus.

Un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani  circula pe DJ 680 dinspre Tapia spre Lugoj, iar la un moment dat nu a adaptat viteza într-o curbă și a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie. În urma impactului, șoferița și alte două pasagere din acelaşi auto, au fost rănite și transportate la spital. Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis poliţiştii rutieri.

Citeşte şi IMAGINI ŞOCANTE. Nouă maşini spulberate la semafor de un camion VIDEO

ISU Timiș a fost anunţat accidentul la ora 15.28. La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de primă intervenție, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD, 11 pompieri şi elicopterul SMURD. Dintre cei şapte ocupanţi ai autoturismelor, patru nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cele trei victime au fost transportate de urgenţă la spital.

La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de primă intervenție, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și 11 pompieri. De asemenea, a fost alertat și elicopterul SMURD. În accident au fost implicate 2 autoturisme în care se aflau 7 persoane, dintre care 3 persoane au rămas încarcerate. Celelalte 4 persoane implicate in accident, nu necesită îngrijiri medicale”, transmit reprezentanții ISU Banat.