Accident grav cu şapte persoane, printre care şi doi copii

Şase persoane au fost implicate, joi, într-un accident produs pe DN 17, pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud, la intersecţia cu DJ 151, două dintre acestea fiind o fetiţă de şapte ani şi fratele ei, în vârstă de nouă ani.

07 aug. 2014, 09:36
Accident grav cu şapte persoane, printre care şi doi copii

Şoferul unui microbuz de marfă din Botoşani, în vârstă de 55 ani, nu a respectat distanţa regulamentară faţă de maşina din faţa sa, care intenţiona să vireze la stânga, spre drumul judeţean, şi a proiectat-o în alta dinainte.

În prima maşină lovită se aflau patru persoane: o femeie de 35 ani şi copiii săi, de şapte, respectiv nouă ani, precum şi şoferiţa în vârstă de 29 ani, iar în cealaltă maşină lovită era un tânăr de 30 ani.

În urma impactului, fetiţa de şapte ani a ajuns la spital, iar femeia în a cărei maşină se afla a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, restul persoanelor scăpând doar cu o sperietură.

Potrivit Agerpres, poliţiştii au stabilit că bărbatul care a provocat accidentul nu consumase alcool, însă acesta s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: ACCIDENT GRAV. O persoană a MURIT şi şapte au fost RĂNITE după ce un microbuz s-a răsturnat