Accident grav cu şase răniţi, la câteva minute după îl luase radarul. Poliţiştii au avut un şoc când au văzut cine e şoferul

Şase persoane au fost transportate la spital în urma unui accident produs marţi seară pe DN 1B, în localitatea Dealu Viei, judeţul Buzău. Şoferul vinovat de producerea accidentului fuses înregistrat de radare, cu câteva minute înainte, circulând cu 106 km/h în localitate, asta în condiţiile în care el avea deja permisul suspendat pentru că fusese prins săptămâna trecută conducând pe DN2 E85 cu 218 km la oră.   

RomaniaTV.net
28 nov. 2017, 16:10
Accident grav cu şase răniţi, la câteva minute după îl luase radarul. Poliţiştii au avut un şoc când au văzut cine e şoferul

Un tânăr prins, în weekend, conducând pe DN2 E85 cu 218 km la oră a provocat marţi un grav accident de circulaţie în care şase oameni au fost răniţi.

Accidentul a avut loc în jurul orei 16.00 pe DN 1B, în zona satului Dealul Viei. Au fost implicate o autoutilitară condusă de tânărul din Râmnicelu și un Cielo în care se aflau mai multe persoane. Cele două vehicule se deplasau dinspre Mizil către Buzău iar accidentul s-a produs în momentul în care autoturismul Cielo vira stânga spre Dealul Viei.

Autoturismul a fost lovit puternic de duba care venea cu viteză din spate și efectua manevra de depășire. Vinovat de producerea accidentului se face șoferul dubei, adică vitezomanul care circula cu permisul suspendat.

O persoană a rămas încarcerată iar alte cinci au solicitat îngrjire medicală. Potrivit stiridebuzau.ro, şoferul vinovat circula în baza unei dovezi valabile 15 zile, emise de poliție după ce săptămâna trecută i-a fost reținut permisul pentru exces de viteză. Conducea un bolid pe DN2 E85 cu 218 km la oră. Atunci, șoferul care avea permis de doar câteva luni a fost amendat cu 2.900 lei şi a rămas pieton pentru 90 de zile.

Înaintea accidentului de astăzi, șoferul dubei fusese prins de poliție rulând cu 106 km/h în localitate.