Accident grav, cu trei maşini, în Constanţa. Un tânăr de 26 de ani a murit

O persoană a murit, iar alte două au fost rănite într-un accident rutier petrecut pe DN3, între Constanţa şi Valu lui Traian, şi în care au fost implicate trei autoturisme. În urma accidentului, una dintre maşini a fost proiectată pe contrasens.

RomaniaTV.net
11 apr. 2018, 17:52

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Constanţa, miercuri după-amiază, un autoturism Citroen care circula DN3, din direcţia Valu lui Traian către municipiul Constanţa, a lovit puternic din spate o autoutilitară Opel pe care a proiectat-o pe sensul opus de mers.

În urma impactului, autoutilitara a fost lovită de un autoturism Dacia Duster, care circula regulamentar din partea opusă. În accident au fost grav răniţi şoferul Opelului, în vârstă de 26 de ani (foto, în medalion), care era inconştient când au ajuns echipele de intervenţie, şoferul din Duster şi un pasager din acelaşi autovehicul.

La faţa locului au ajuns o autospecială de descarcerare, una de stingere cu modul de descarcerare, ambele din cadrul ISU Dobrogea, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean.

Cadrele medicale ajunse la locul intervenţiei au început manevrele de resuscitare a şoferului autoturismului Opel, care intrase în stop cardio-respirator, însă acesta nu a putut fi salvat, fiind declarat decedat. Celelalte două persoane, una cu multiple fracturi, iar cealaltă cu traumatism cranian, au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.