Accident grav, cu un poliţist beat, la Constanţa. A lovit un bătrân pe trecerea de pietoni VIDEO

Un ofiţer de la Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Constanţa s-a urcat beat la volan şi a lovit cu maşina un bătrân care se pregătea să traverseze strada pe trecerea de pietoni. Pietonul a fost transportat la spital, iar poliţiştii de la Rutieră au rămas uimiţi când au văzut alcoolemia colegului lor.

01 mart. 2014, 12:21
Accident grav, cu un poliţist beat, la Constanţa. A lovit un bătrân pe trecerea de pietoni VIDEO

Poliţistul a băut câteva pahare după serviciu şi s-a urcat la volan fără să se gândească la urmări. Potrivit România TV după scurt timp el a lovit un bătrân de 62 de ani care traversa strada pe trecerea de pietoni.

Omul s-a prăbuşit pe asfalt, dar ofiţerul nici măcar nu a ieşit din maşină să vadă cât de rănit e bărbatul. Câţiva trecători l-au ajutat şi au sunat la ambulanţă. Poliţistul nu s-a mişcat din autoturism până nu au venit autorităţile.

Martorii susţin că poliţistul mergea cu viteză mare şi nici măcar nu a încercat să oprească la trecerea de pietoni.

Poliţistul are 45 de ani şi lucrează la Serviciul pentru Operaţiuni Speciale din Constanţa. El va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, pedeapsa pentru ultima faptă fiind mai gravă, respectiv închisoare de la 1 la 5 ani sau amendă. Bătrânul rănit a primit îngrijiri medicale şi este în afara oricărui pericol.