Accident grav, cu trei morţi şi şapte răniţi, în judeţul Galaţi. Au fost implicate trei autoturisme UPDATE

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN25, în localitatea Şendreni, judeţul Galaţi, a avut loc un accident rutier, soldat cu mai multe victime, în care au fost implicate trei autoturisme.

09 apr. 2018, 14:18
Accident grav, cu trei morţi şi şapte răniţi, în judeţul Galaţi. Au fost implicate trei autoturisme UPDATE

UPDATE 2. Încă unul dintre răniţi a murit la Spitalul Judeţean din Galaţi. Bilanţul tragicului eveniment este acum de trei morţi şi şapte răniţi, între care trei copii. Impactul fatal a avut loc din cauza şoferului unui Volkswagen Passat, care a pătruns pe contrasens pentru a face o depăşire, a lovit în plin in VW Golf, care mai apoi a ricoşat într-un Audi.

UPDATE 1. Pentru cele două victime inconştiente nu s-a mai putut face nimic, ele nerăspunzând manevrelor de resucitare. Ele au fost declarate decedate. 

ŞTIREA INIŢIALĂ. Trafic blocat pe DN 25, între Șendreni și Movileni, din cauza unui grav accident rutier petrecut luni după-amiază. Potrivit primelor informații, cauza impactului care a antrenat trei autoturisme a fost o depășire neregulamentară făcută de unul dintre șoferi.

Ciocnirea violentă s-a soldat cu rănirea a zece persoane, potrivit polițiștilor, mai mulți răniți rămânând încarcerați în mașinile avariate. Conform ISU Galați, la fața locului au intervenit o autospecială de stingere,  una de descarcerare, două ambulanțe SMURD și o salvare a SAJ Galați, primele informații indicând trei vitime încarcerate.

Din datele pe care le avem, dintre cele zece persoane rănite, două sunt inconștiente și se fac manevre de resuscitare la fața locului. Ceilalți răniți au fost transportați la spital. Se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care a avut loc impactul”, a declarat pentru viata-libera.ro, cms. Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.