Accident grav de CIRCULAŢIE pe DN2 în Afumaţi. Doi oameni au murit după ce un vehicul s-a izbit de un CAMION

Doi oameni au murit şi alţi cinci au fost răniţi grav, între care doi copii, după ce un autoturism a intrat într-un camion, luni, pe DN2, la ieşirea din Afumaţi, la faţa locului fiind trimis şi un elicopter SMURD.

RomaniaTV.net
17 aug. 2015, 08:28
Accident grav de CIRCULAŢIE pe DN2 în Afumaţi. Doi oameni au murit după ce un vehicul s-a izbit de un CAMION

Accidentul s-a produs la ieşirea din localitatea ilfoveană Afumaţi spre Şindriliţa, după ce un autoturism Renault Kangoo a intrat într-un camion încărcat cu cereale care ieşea dintr-o curte fără să se asigure., potrivit România TV.

Citeşte şi ACCIDENT CUMPLIT în Satu Mare. Şase persoane au MURIT PE LOC după ce s-au izbit cu maşina de gardul unei case

Astfel, maşina s-a izbit în plin în vehiculul de mare tonaj. În urma impactului, două persoane au murit, iar alte cinci sunt rănite. La locul accidentului au fost trimise trei ambulanţe SMURD, o autospecială cu echipament de descarcerare, una pentru victime multiple, maşini ale Serviciului de Ambulanţă şi un elicopter SMURD.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a determina modul în care a avut loc accidentul. În prezent, circulaţia în zonă se desfăşoară cu dificultate, iar maşinile merg doar pe una dintre cele patru benzi, alternativ.