Accident grav, doi oameni au murit şi alţi 9 sunt răniţi. S-a declanşat planul roşu de intervenţie

Accident cumplit la Mioveni, în zona unei treceri la nivel cu calea ferată. Doi oameni au murit şi alţi 9 sunt răniţi după ce un autoturism s-a izbit într-un microbuz. Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie.

23 iul. 2016, 05:04
Accident grav, doi oameni au murit şi alţi 9 sunt răniţi. S-a declanşat planul roşu de intervenţie

Un grav accident de circulaţie s-a produs, sâmbătă dimineaţă, la intrarea în Mioveni. Un microbuz s-a lovit de un autoturism. În microbuz se aflau 8 persoane, iar în autoturism trei. Din păcate, doi oameni şi-au pierdut viaţa şi 9 persoane au fost rănite.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că un tânăr de 27 de ani din comuna Vulturești, care conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un microbuz care circula regulamentar.

În urma accidentului au murit pe loc șoferul autoturismului și un minor de 17 ani, pasager pe locul din dreapta. Alte nouă persoane — un tânăr aflat în autoturism și opt pasagere din microbuz — au fost rănite, fiind transportate cu ambulanțele la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

S-a activat codul roşu de intervenţie. La faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe, echipaje de descarcerare şi autospeciale ale Poliţiei. Potrivit România TV, traficul este blocat în acea zonă.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.