Accident grav în Arad: şoferul a fost proiectat prin parbriz după impactul maşinii cu un TIR

Un accident rutier a avut loc, duminică, pe DN 7, între localităţile Pecica şi Nădlac din judeţul Arad. Au fost implicate un autoturism şi un TIR, iar şoferul autoturismului a murit în urma impactului, fiind proiectat în afara maşinii.

02 apr. 2023, 21:00

Un alt accident rutier a avut loc duminică în județul Arad, de data aceasta pe DN 7, între Pecica și Nădlac, aici unde, potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Arad, o persoană a decedat în urma coliziunii dintre un autoturism și un camion. În urma impactului, persoana decedată a fost proiectată afară din autoturism.

Accident teribil pe DN 2 E 85. Mașina rula cu 160 km/h. Doi tineri de 16 și 17 ani au ajuns la spital

”Accident rutier pe DN7 între Pecica şi Nădlac se deplasează descarcerarea mică şi at 5003 Man cu şapte subofiţeri şi doi soldaţi de la Detaşamentul Arad”, a anunţat ISU Arad, imediat după producerea accidentului.

Odată ajunşi la faţa locului, pompierii au găsit şoferul maşinii mort, în afata autoturismului. Se pare că acesta nu purta centura de siguranţă. La fel şi motorul maşinii a fost proiectat pe şosea, în urma impactului.

VIDEO Explozie într-o cafenea din Sankt Petersburg. Un cunoscut blogger militar rus a murit şi mai multe persoane au fost rănite

Pompierii arădeni anunţă că o persoană a decedat duminică seara, într-un accident petrecut pe DN 7, între Pecica şi Nădlac. Iniţial, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad a anunţat faptul că între cele două oraşe s-a deplasat un echipaj de descarcerare, dar şi un echipaj de stingere a incendiilor, în urma accidentului o persoană rămânând încarcerată, iar la unul dintre autoturisme exista posibilitatea izbucnirii unui incendiu. Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad s-a deplasat la accident pentru acordarea primului ajutor. Numai că, la sosirea echipajelor de salvatori, victima a fost găsită decedată, în afara autoturismului.

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers. Urmează ca poliţiştii să stabilească cu exactitate cum s-a produs accidentul.