Accident grav în Arad. Trei persoane, membri ai aceleiaşi familii, au murit

Trei persoane au decedat duminică într-un accident rutier produs pe DN7 între localităţile Sâmbuteni şi Păuliş, în judeţul Arad. Maşina implicată în accident era condusă de un bărbat, iar alături de el în autoturism se aflau părinţii lui. 

RomaniaTV.net
05 iul. 2015, 11:59
Accident grav în Arad. Trei persoane, membri ai aceleiaşi familii, au murit

Accidentul de pe DN7 a fost provocat de un şofer care pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat într- un copac. În urma impactului deosebit de violent, trei persoane au decedat, informează Centrul Infotrafic.

Maşina implicată în accident era condusă de un bărbat în vâstă de 36 de ani. Celelalte două persoane decedate în accident erau părinţii lui: mama, în vârstă de 67 de ani, şi tatăl, în vârstă de 76 de ani. Autoturismul în care se afla familia a intrat într-un copac de pe marginea drumului, potrivit aradon.ro. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a încolăcit în jurul copacului.

Drumul Păuliş-Sîmbăteni a fost blocat aproximativ două ore, până când poliţiştii au încheiat măsurătorile, iar trupurile neînsufleţite au fost scoase din maşină. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.