Accident grav în Arad. Un microbuz şi două autoturisme au fost implicate

Şapte persoane au fost rănite şi transportate la spital, joi seară, în urma unui accident produs în localitatea arădeană Pecica, fiind implicate un microbuz de pasageri şi două autoturisme. Unul dintre şoferi nu a acordat prioritate la ieşirea de pe o stradă şi a provocat coliziunea în lanţ.

07 iun. 2018, 15:16
Accident grav în Arad. Un microbuz şi două autoturisme au fost implicate

Accidentul a avut loc pe o stradă din oraşul Pecica, fiind implicate un microbuz de pasageri în care se aflau şapte persoane şi două autoturisme în care se aflau, în total, nouă persoane.

Conform martorilor, şoferul microbuzului a ieşit de pe o stradă secundară fără să se asigure şi a intrat într-un autoturism, ambele vehicule fiind proiectate apoi în al alt autoturism aflat în intersecţie.

În urma impactului dintre cele trei vehicule, şapte persoane au fost rănite, fiind preluate de un echipaj SMURD şi trei ambulanţe pentru a fi transportate la spital în Arad.

Personalul medical prezent la faţa locului a declarat că una dintre victime este în stare gravă, iar celelalte nu au leziuni care le pun viaţa în pericol.

Ceilalţi nouă ocupanţi ai vehiculelor nu au solicitat îngrijiri medicale.

Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs accidentul, urmând ca şoferul vinovat să fie cercetat pentru vătămare corporală din culpă.