Accident grav în Argeş, soldat cu un mort şi şase răniţi! O cinsternă şi trei autovehicule implicate VIDEO

O cisternă și trei autoturisme au fost implicate într-un grav accident de circulație în județul Argeș, traficul a fost blocat în zonă, iar la faţa locului au sosit mai multe echipaje de poliţie şi ambulanţă.

RomaniaTV.net
24 ian. 2020, 08:25

Accidentul a avut loc în satul Lunca Corbului, la faţa locului au sosit de urgenţă opt ambulanţe, cinci echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenţie, o autospecială de descarcerare, o autospecială CBRN.

”La o primă evaluare a echipajului SMURD, s-au identificat două victime, una dintre acestea posibil decedată. Zona a fost balizată, iar traficul este blocat”, au anunțat reprezentanții ISU Argeș. 

În urma impactului dintre o cisternă şi trei autoturisme o persoană a decedat, iar alte trei au nevoie de îngrijiri medicale.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră este oprită pe DN 65 Pitești – Slatina, la kilometrul 100+300 de metri, în zona localității Lăngești, județul Argeș, unde a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme și o autocisternă încărcată cu o substanță nepericuloasă – NSA. În urma impactului, o persoană este rănită grav, în stare de inconștiență, și o altă persoană rănită ușor.

Se estimează ca circulația va fi reluată în 60 de minute.