Accident grav în Baia Mare. O maşină a intrat într-o staţie de autobuz plină cu oameni. Trei persoane au fost rănite

Un accident grav s-a petrecut, miercuri seară, în Baia Mare. Trei persoane au fost rănite, după ce un şofer a pierdut controlul volanului şi a intat cu maşina într-o staţie de autobuz.

10 aug. 2022, 21:53
Accident grav în Baia Mare. O maşină a intrat într-o staţie de autobuz plină cu oameni. Trei persoane au fost rănite

Accident grav în Baia Mare. Mai multe persoane care aşteptau troleibuzul au fost la un pas de moarte, după ce un şofer a intrat cu maşina pe contrasens, ajungând direct în staţie.

Accident grav în Baia Mare. A intrat cu maşina în staţia de autobuz plină de oameni

Citeşte şi Răsturnare de situație în cazul tragediei de la Cobadin. Anchetatorii caută un supravieţuitor care a fugit imediat după accident

Potrivit primelor informaţii, şoferul care a pierdut controlul volanului este un bărbat în vârstă de 57 de ani, din localitatea Surdeşti. Se pare că acestuia i s-ar fi făcut rău în timp ce conducea. Acesta a intrat în stop cardio-respirator, fiind resuscitat de medicii sosiţi la faţa locului. Bărbatl se afla în maşină împreună cu soţia sa, o femeie în vârstă de 54 de ani. Şi aceasta a fost rănită în urma accidentului, potrivit emaramures.ro. 

Cea de-a treia victimă este un băiat în vârstă de 13 ani, care aştepta troleibuzul în staţie. Acesta s-a rănit la picior în momentul în care s-a ferit din calea maşinii.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Citeşte şi Copil de 14 ani mort într-un accident în Iaşi. A fost găsit inconştient sub o maşină lovită de un TIR