Accident grav în Bârlad. Patru elevi sunt răniţi, unul e în stare gravă

O maşină în care se aflau şase elevi a fost implicată într-un accident, în judeţul Vaslui. Patru dintre copii au ajuns la spital, dintre care unul în starte foarte gravă. Tânărul de 23 de ani care se afla la volan a pierdut controlul şi a intrat într-un copac.

RomaniaTV.net
21 sept. 2012, 06:46
Accident grav în Bârlad. Patru elevi sunt răniţi, unul e în stare gravă

Accidentul a avut loc la intrarea în Bârlad. Tânărul a efectuat o depăşire, iar la intrarea pe banda lui de mers a pierdut controlul maşinii, din cauza carosabilului ud, ajungând într-un copac de pe partea dreaptă a drumului. O tânără de 16 ani a fost rănită grav, iar alţii trei copii au ajuns şi ei la spital. 

Crezând că fata de 16 ani este moartă, şoferul s-a speriat şi a plecat spre localitatea de domiciliu pe jos. A fost găsit la scurt timp de poliţia rutieră. Şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. În momentul de faţă se fac cercetări pentru stabilirea exactă a cauzei producerii accidentului”, a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt a IJP Vaslui. Cei şase copii se pare că mergeau la şcoală.

Ştraub a mai afirmat că adolescenta în vârstă de 16 ani care a fost rănită grav va fi transferată la un spital din Iaşi.