Accident grav în Bistriţa-Năsăud: O fetiţă de doi ani a murit, iar părinţii ei au fost răniţi

O fetiţă în vârstă de doi ani şi trei luni a murit, joi seară, iar părinţii ei au fost răniţi, în urma unui accident care a avut loc pe DN 17, în Pasul Tihuţa, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un microbuz.

RomaniaTV.net
25 ian. 2013, 09:14
Accident grav în Bistriţa-Năsăud: O fetiţă de doi ani a murit, iar părinţii ei au fost răniţi

Accidentul a avut loc pe DN 17, la intrarea în Pasul Tihuţa, unde maşina în care se aflau fetiţa şi părinţii ei a fost lovită de un microbuz, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan.

„Şoferul microbuzului, un bărbat din Bistriţa, a făcut o depăşire neregulamentară, a intrat pe sens opus şi a lovit maşina în care se aflau trei persoane din judeţul Cluj, doi adulţi şi o fetiţă de doi ani şi trei luni. În urma impactului, toţi trei au fost răniţi, adulţii uşor, iar fetiţa grav. De altfel, ea a şi decedat ulterior. Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, dar nu consumaseră alcool. Facem cercetări în acest caz ca să aflăm cauzele accidentului şi vinovaţii de producerea lui”, a spus Gorgan.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, pompierii militari au acordat răniţilor îngrijiri la locul accidentului, apoi aceştia au fost preluaţi de medici şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa.

Fetiţa era în viaţă când a fost scoasă din maşină de pompieri, însă starea ei era gravă. Ea a decedat ulterior la spital.