Accident grav în Bistriţa, un TIR şi un autobuz s-au ciocnit frontal. O persoană a murit

Un accident grav a avut loc duminică dimineaţă, pe o șosea din județul Bistrița-Năsăud. O persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite.

RomaniaTV.net
09 feb. 2020, 05:38

Un tir si un autobuz s-au ciocnit frontat, duminică dimineaţă. Şoferul autocamionului, care circula pe direcţia Bistriţa – Reghin, la intrarea în localitatea Galaţii Bistriţei ar fi pătruns pe contrasens pentru a evita insula de reducere a vitezei şi a intrat în coliziune frontală cu un autobuz care circula regulamentar, din sens opus.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a transmis că în autobuz se aflau opt persoane, dintre care două au rămas încarcerate. De asemenea, şoferul autocamionului a rămas încarcerat şi a fost găsit în stop cardio-respirator, fiindu-i aplicat protocolul de resuscitare. În ciuda eforturilor medicale, el a decedat.

Alte cinci victime, aflate în autobuz, au fost transportate la spitalul din Bistriţa cu diferite traumatisme şi fracturi.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. Potrivit Centrului Infotrafic, circulația rutieră este întreruptă pe DN 15A Beclean – Reghin, pe raza localității Galații Bistriței, județul Bistrița-Năsăud, din cauza accidentului. 

Citeşte şi Accident grav în Sibiu. Patru maşini au fost implicate

 

(w500) Accident g

(w500)

(w500) Accident g