Accident grav în Bistriţa: Un şofer în stare de ebrietate care conducea cu viteză a lovit o camionetă VIDEO

Un accident grav a avut loc în cursul zilei de duminică în oraşul Bistriţa. Circulaţia ruteiră a fost blocată minute bune după ce şoferul unui BMW a pierdut controlul volanului, a lovit o camionetă, apoi s-a izbit cu putere de un parapet. Şoferul vinovat se afla în stare de ebrietate. Un prieten al şoferului inconştient a rămas încarcerat, iar pompierii s-au chinuit 30 de minute să-l scoată dintre fiare.

RomaniaTV.net
20 oct. 2013, 07:47
Accident grav în Bistriţa: Un şofer în stare de ebrietate care conducea cu viteză a lovit o camionetă VIDEO

Accidentul grav din Bistriţa s-a petrecut la marginea oraşului după ce un bărbat aflat în stare de ebrietate s-a urcat la volanul maşinii sale marca BMW, alături de un prieten, potrivit România TV.

Citeşte şi Un POMPIER BEAT a provocat un accident în Ploieşti. Conducea cu 100 de km/oră în localitate VIDEO

Din cauza vitezei, maşina a lovit o camionetă şi a ricoşat într-o pasarelă. La faţa locului au ajuns mai multe maşini de salvare. Pompierii au avut nevoie de 30 de minute pentru a îl scoate pe tânărul de 26 de ani din fiarele contorsionate ale vehiculului, acesta fiind rănit grav, în timp ce persoana care a produs accoidentul, adică şoferul beat, s-a ales doar cu câteva zgârieturi.

Ulterior, poliţişţii au descoperit că bărbatul avea o alcoolemie de 0.79 alool pur în aerul expirat. În urma accidentului a fost deschisă o anchetă.

Citeşte şi Carambol în Bucureşti: Un şofer a băgat cinci oameni în spital

Pasagerul din dreapta este un bărbat de 26 de ani. Din fericire, el a fost conştient pe toată durata descarcerării. El a suferit leziuni puternice la nivelul pieptului, fiind suspectat de fractură deschisă. În prezent se află la Terapie Intensivă. Partea dreapta a maşinii a lovit parapetele care a pătruns prin parbriz şi geamul faţă-dreapta. Bărbatul a avut noroc, putea să fie o tragedie„, a declarat Marius Rus, purtător de cuvânt ISU Bistriţa.