Accident grav în Brăila. TIR lovit în plin de un tren cu pasageri. Camionul a fost aruncat într-o casă FOTO

Un accident grav s-a petrecut miercuri dimineaţă, în judeţul Brăila. Un TIR a fost lovit în plin de un tren cu pasageri. În urma impactului, camionul a fost aruncat într-o clădire.

02 mart. 2022, 10:50

Accident grav în Brăila. Cinci persoane au fost rănite, după ce un tir a fost lovit în plin de un tren cu pasageri. În urma impactului, camionul a ricoşat într-o clădire.

Accident grav în Brăila. TIR lovit de un tren cu pasageri

Accidentul s-a petrecut în localitatea Baldovineşti. Potrivit primelor informaţii, şoferul unui tir nu ar fi observat semnalele luminoase şi acustice şi a fost lovit de trenul InterRegio, care circula pe sensul de mers Brăila-Galaţi. În urma impactului, camionul a ricoşat într-o casă din apropiere.

Citeşte şi Accident grav în Neamț. În mașină se aflau 6 ucraineni

“Soferul unui tir, in varsta de 59 de ani, din judetul Galati, in timp ce se deplasa pe raza localitatii Baldovinesti, la trecerea la nivel cu cale ferata, nu ar fi observat semnalele luminoase si acustice si a fost lovit de un tren InterRegio ce se deplasa pe sensul de mers Braila-Galati.

Atat soferul tirului cat si mecanicul de locomotiva in varsta de 42 de ani, din Braila, au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative“, au transmis reprezentanţii IPJ Braila, potrivit infobrăila. 

Potrivit primelor informaţii, patru persoane au fost rănite în urma accidentului. Două dintre victime sunt din tren iar celelalte două din clădirea în care a ricoşat camionul. Persoanele rănite au fost transportate de urgenţă la spital.

Traficul feroviar este blocat, iar cel rutier este dirijat de poliţiştii rutieri.

Citeşte şi „Este fata mea!”. Un pompier, care a intervenit la locul unui accident rutier, a realizat că victima era propriul său copil. Tragedie fără margini!