Accident grav în Braşov, din cauza poleiului. O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite VIDEO

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar trei femei au ajuns la spital cu răni grave, după ce maşina în care se aflau a fost lovită din plin de un alt autoturism. Şoferul celeilalte maşini a pierdut controlul volanului din cauza poleiului. Accidentul s-a petrecut, sâmbătă dimineaţa, în judeţul Braşov, pe DN 1, între Codlea şi Vlădeni.

RomaniaTV.net
12 ian. 2013, 09:41
Accident grav în Braşov, din cauza poleiului. O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite VIDEO

Şoferul care a provocat accidentul spue că a piedut controlul volanului din cauza poleiului. El era singur în maşină şi se îndrepta către casă după serviciu.

„Am avut accident. A început maşina să o ia razna, nu am mai putut să o controlez. Impactul a fost frontal. Carosabilul lasă de dorit. Este polei”, a declarat şoferul vinovat de accident.

În cealaltă maşină se aflau un bărbat de 53 de ani, care a murit pe loc, şi trei femei, care au ajuns la spital. „Una dintre cele trei victime este în stare gravă, celelalte două au fost stabilizate. S-a intervenit cu un echipaj de descarcerae pentru scoaterea persoanei decedate dintre fiarele autoturismului”, a spus Ciprian Sfreja, de la ISU Braşov.

Traficul a fost blocat aproape două ore, iar coloanele de maşini s-au întins pe câţiva kilometri, pe ambele sensuri.