Accident grav în Bucureşti: o maşină a căzut de pe pod la Ciurel. Şoferul, un bărbat de 35 de ani, a murit la spital. VIDEO

Un autoturism a căzut, duminică, în Dâmboviţa, la Podului Ciurel, într-o zonă în care apa are 1 m adâncime. Conducătorul auto, un bărbat de 35 de ani, a fost găsit în stare de inconştienţă. UPDATE: Victima a decedat la spital, după ce manevrele de resuscitare au eşuat. Nu au fost găsite alte persoane în apă.

12 dec. 2021, 13:00
Accident grav în Bucureşti: o maşină a căzut de pe pod la Ciurel. Şoferul, un bărbat de 35 de ani, a murit la spital. VIDEO

Maşină căzută în Dâmboviţa zona Ciurel. La locul accidentului s-au deplasat pompierii Detaşamentului Grozăveşti, care intervin cu barca, pompieri din cadrul SMURD şi un echipaj de scafandri. Autoturismul este scufundat parţial, într-o zonă în care apa are adâncime de aproximativ 1 m.

Din autoturism, salvatorii au extras un bărbat de 35 ani, aflat în stare de inconştienţă. Victimei i se efectueaz manevre de resuscitare de către echipajul SMURD. Totodata, scafandrii verifică existenţa unor eventuale alte persoane.


Cinci copii, victime ale unui accident produs între un autocamion şi un microbuz

Două accidente rutiere s-au petrecut, tot duminică, în localitatea Câmpu Cetăţii, la aproximativ 100 de metri unul de celălalt. Opt persoane au ajuns la spital, cinci dintre acestea fiind minori, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

Citeste si Mister în cazul accidentului aviatic în care a fost implicat miliardarul Dan Petrescu. Cadavrele victimelor nu a fost nici acum identificate

Este vorba despre două evenimente, o tamponare fără victime şi, la o distanţă de aproximativ 100 metri, un accident în care au fost implicate un autocamion şi un microbuz care transporta cinci minori, aceştia au suferit leziuni şi sunt asistaţi de echipajele medicale aflate la faţa locului (…) Au fost transportate la spital patru victime cod verde şi patru victime de cod galben. Circulaţia s-a reluat pe ambele sensuri„, a arătat ISU Mureş.

Accident rutier pe A4, după ce un camion a rupt parapeţii şi a pătruns pe sensul opus, lovind un alt camion

Un alt accident grav a avut loc, sâmbătă după-amiază, pe A4, în judeţul Constanţa, după ce un camion a rupt parapeţii şi a pătruns pe sensul opus, lovind un alt camion. În urma impactului, unul dintre autovehicule a luat foc. Nu au existat persoane rănite.

Accidentul s-a produs la aproximativ 500 de metri de intrarea de la Agigea, sensul spre Ovidiu.

La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă, o automacara, un echipaj de descarcerare şi după echipaje SMURD.  Accidentul s-a produs în momentul în care un camion care s-a răsturnat a rupt parapeţii despărţitori ai autostrăzii şi a lovit un alt camion care circula din sens opus. În urma impactului, una dintre maşini a luat foc.

Un camion era încărcat cu piatră, cel de-al doilea cu cereale.

Citeste si Fostul primar Gheorghe Găman a murit într-un teribil accident rutier