Mister în cazul accidentului aviatic în care a fost implicat miliardarul Dan Petrescu. Cadavrele victimelor nu a fost nici acum identificate

Cadavrele celor opt persoane care au murit în accidentul aviatic de la Milano, de pe data de 3 octombrie, încă nu au fost nici acum identificate.

08 dec. 2021, 15:12
Mister în cazul accidentului aviatic în care a fost implicat miliardarul Dan Petrescu. Cadavrele victimelor nu a fost nici acum identificate

Mister total în cazul accidentului aviatic în care a fost implicat miliardarul Dan Petrescu. Surse din anchetă au precizat pentru Gândul că distrugerile din accident aviatic din 3 octombrie au fost extrem de mari, ceea ce face ca identificarea victimelor să fie deosebit de grea.

Citeşte şi: Primele imagini cu momentul impactului! S-a găsit cutia neagră: de ce s-a prăbuşit avionul pilotat de miliardarul român VIDEO

La mai bine de două luni de la tragedia aviatică, rămășițele umane ale celor opt persoane care au murit după prăbuşirea avionului pilotat de magnatul român se află la morga din Milano, acolo unde se lucrează la identificarea lor.

„Indentificarea victimelor este deosebit de grea. Impactul avionului cu solul a fost foarte puternic, urmat și de incendiu. Ca atare, distrugerile, din toate punctele de vedere, au fost foarte mari” au precizat surse din anchetă pentru Gândul.

Citeşte şi: Noi imagini şocante cu prăbuşirea avionului pilotat de miliardarul Dan Petrescu

Miliardarul Dan Petrescu, în vârstă de 68 de ani, soţia acestuia, Dorotea Petrescu Balzat (65 de ani), şi fiul lor Dan Ştefan Petrescu, de 30 de ani, au murit în accidentul aviatic de duminică din apropiere de Milano. Alături de ei, în avion se mai aflau şi alte cinci persoane. Celelalte victime sunt Filippo Nascimbene (33 de ani), soţia sa, Claire Stephanie Caroline Alexandrescou, fiica de 34 de ani a fostului comentator de Formula 1, Miki Alexandrescu, şi fiul lor, Raphael, născut la Milano, pe 16 ianuarie 2020.

În tragedia aviatică s-a stins din viaţă şi Miruna Anca Wanda Lozinschi, mama lui Claire Stephanie Caroline. A opta victimă este Julien Brossard (36 de ani), un prieten din Canada al lui Dan Ștefan Petrescu.

Cutia neagră a avionului prăbuşit la Milano a fost recuperată, iar procurorii au găsit și imagini de pe camerele de supraveghere care surprind momentul impactului.

Dan Petrescu, miliardarul român care a murit în accidentul aviatic din Italia, era la manşa aparatului de zbor în momentul prăbuşirii, potrivit datelor din anchetă. Acesta a cerut să revină pe aeroport la câteva minute de la decolare, potrivit „Corriere della Sera„, care a publicat ultima convorbire cu turnul de control.

Sistemele de monitorizare a zborurilor arată că avionul înmatriculat în România a avut probleme la câteva minute de la decolare. A deviat de la traseu, iar asta le-a atras atenția controlilor de trafic. „Am o mică deviere de la traseu”, le-ar fi răspuns pilotul, care ar fi cerut să revină pe aeroport. Au fost ultimele sale cuvinte, pentru că un minut mai târziu, aeronava a dispărut de pe radar!