Accident grav în Bucureşti. Un copil de 13 ani a murit

Un copil de 13 ani a murit şi unul de 11 ani a fost rănit, marţi, într-un accident rutier care s-a produs pe Str. Gherghiţei, în Bucureşti. O femeie a intrat pe contrasens şi a lovit maşina în care se aflau cei doi copii.

26 ian. 2021, 18:12
Accident grav în Bucureşti. Un copil de 13 ani a murit

Accident grav în Bucureşti. Din păcate, copilul de 13 ani rănit, marţi, într-un accident rutier în Capitală a decedat, informează Brigada Rutieră a Capitalei. Maşina în care se afla a fost implicată într-un accident, în jurul orei 16,10, pe strada Gherghiţei.

Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să-l resusciteze, însă băiatul nu a mai putut fi salvat. Un alt copil, în vârstă de 11 ani, aflat în acelaşi autovehicul, a fost rănit uşor în accident şi a fost transportat la Spitalul ‘Grigore Alexandrescu’.

Accident grav în Bucureşti.  „Conducătorul unui autovehicul, o femeie în vârstă de 42 ani, care se deplasa pe strada Gherghiţei dinspre şoseaua Colentina către A3, în momentul în care a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 23, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 46 ani, care se deplasa pe sensul opus de circulaţie”, informează Biroul de presă al Brigăzii Rutiere.

„Au fost testaţi conducătorii auto, rezultatul fiind 0”, arată sursa citată. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului rutier.

Accident teribil în Capitală. O maşină a fost făcută praf, după ce a ricoşat într-un copac: Sunt cinci victime – FOTO

Suceava: Un bărbat a fost arestat după ce şi-a lovit unchiul cu maşină, iar apoi l-a dus acasă fără a-i acorda îngrijiri medicale, acesta murind după două zile

Un bărbat din judeţul Suceava a fost arestat pentru 30 de zile, după ce şi-a lovit unchiul cu maşina, iar apoi l-a transportat acasă şi, deşi victima se afla în stare gravă, nu a i-a acordat îngrijiri medicale, abandonând-o. Bărbatul rănit a murit două zile mai târziu.
Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, pe data de 5 ianuarie, în jurul orei 19.30, un bărbat conducea o autoutilitară, iar la un moment dat a lovit un bărbat care se deplasa pe marginea drumului.

Şoferul a luat persoana rănită în autovehicul, iar în acel moment şi-a dat seama că bărbatul rănit este unchiul său şi l-a dus acasă.

“Deşi victima prezenta leziuni grave care nu-i permiteau deplasarea, având membrele inferioare fracturate, şi  cunoştea că aceasta locuieşte singură, a lăsat-o fără supraveghere, fără a-i acorda minime îngrijiri medicale. Urmare a acţiunii inculpatului şi a imposibilităţii de a se interveni pentru salvarea vieţii victimei, aceasta a decedat la data de 7 ianuarie”, a transmis, marţi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

Bărbatul a fost arestat preventiv pe data de 26 ianuarie pentru comiterea infracţiunii de omor.