Accident teribil în Capitală. O maşină a fost făcută praf, după ce a ricoşat într-un copac: Sunt cinci victime – FOTO

Un teribil accident rutier a avut loc duminică după-amiază în București, pe șoseaua Gheorghe I. Sisești. În incident sunt implicate 2 mașini

24 ian. 2021, 16:28

Accident teribil în Capitală. În urma accidentului sunt şi cinci victime (trei adulți și doi copii). Doi din cei trei adulți sunt inconștienți și încarcerați. Pompierii acționează cu o descarcerare, 3 smurd și 1 SABIF. Cei 2 copii sunt conștienți.

Accident teribil în Capitală. O maşină a fost făcută praf, după ce a ricoşat într-un copac

Se pare că incidentul s-a petrecut după ce una dintre maşini nu s-a asigurat şi a intrat in depăşire. Automobilul a ricoşat apoi într-un copac. Toate victimele fac parte din aceeaşi maşină.

Totodată, un incident asemănător a avut loc zilele trecute în Bucureşti. Circulaţia tramvaielor şi traficul rutier pe un sens al Podului Basarab din Capitală au fost blocate pentru mai multe ore miercuri seară, după un accident care s-a petrecut în jurul orei 22.

Şoferul conducea dinspre Grozăveşti spre Gara Basarab, când a pierdut controlul volanului, a acroșat parapetul podului și maşina a fost aruncată pe linia de tramvai.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție, care au avut nevoie de două ore până când au reuşit să ridice maşina de pe linie.

Din fericire, în urma impactului nu au rezultat victime. Poliţiştii urmează să stabilească cu exactitate cauza producerii accidentului.

„Polițiștii sosiți la fața locului au găsit autovehiculul pe liniile de tramvai și un bărbat, în vârstă de 37 de ani, care nu prezenta vătămări corporale vizibile și nu a solicitat transportul la spital pentru îngrijiri, declarând că a fost pasager, iar conducătorul auto nu se mai află la fața locului .

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii rutieri și audierii persoanei de la fața locului, s-a stabilit faptul că aceasta a condus autovehiculul implicat în evenimentul rutier.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.32 mg/l alcool pur în aerul expirat, respectiv cu aparatul Drugtest, rezultat negativ.

A fost condus la Biroul Accidente Ușoare unde a fost sancționat contravențional, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.”, se arată într-un comunicat.

Citeşte şi: Căderile abundente de zăpadă au provocat accidente în lanţ pe autostrăzile din Japonia. 200 de oameni au fost afectaţi, peste 130 de maşini au fost implicate VIDEO