Accident grav în Buzău. Două autoturisme s-au lovit frontal de o cisternă încărcată cu combustibil

Accident grav pe DN2 E85 la ieșire din Buzău. Două autoturisme s-au lovit frontal de o cisternă încărcată cu combustibil. Patru oameni au fost răniți și au ajuns la spital.

21 mart. 2024, 15:57

Un grav accident rutier s-a produs, joi, la ieșirea din municipiul Buzău spre Ploiești. Patru persoane au fost transportate la spital după ce două autoturisme și  o autocisternă încărcată cu carburant s-au ciocnit frontal.

„Trafic dirijat la ieşire din municipiul Buzău spre Ploieşti, accident rutier. Din primele date, este vorba despre o coliziune între trei autovehicule, două persoane ar fi încarcerate”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău.

La faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

„ISU Buzău a fost solicitat să intervină pentru acordarea primului ajutor medical, descarcerarea şi asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la un accident rutier produs în municipiul Buzău. La faţa locului, echipajele operative intervin cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple şi trei ambulanţe SAJ. În accident au fost implicate două autoturisme şi o autocisternă, rezultând patru victime conştiente şi cooperante cărora li s-a acordat primul ajutor medical de către echipajele prezente la locul evenimentului, ulterior fiind transportate la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU, Alisa-Antonia Ioniţă.

Evenimentul rutier a avut loc în vecinătatea unei staţii de carburant.