Accident grav cu maşina Poliţiei, în Capitală. Autospeciala a intrat într-un biciclist, apoi a lovit un alt autoturism

Un accident grav a avut loc, marţi, în Capitală. Un biciclist a fost lovit de maşina Poliţiei. În urma impactului, autospeciala a ricoşat într-un alt autoturism care circula regulamentar.

02 nov. 2021, 17:45
Accident grav cu maşina Poliţiei, în Capitală. Autospeciala a intrat într-un biciclist, apoi a lovit un alt autoturism

Accident grav în Capitală. Un biciclist în vârstă de 65 de ani a fost lovit în plin de o maşină a Poliţiei. Autospeciala a ricoşat apoi într-un alt autoturism.

Accident grav în Capitală. Biciclist lovit de maşina Poliţiei

Accidentul s-a produs marţi după-amiază, pe Calea Văcăreşti. Şoferul autospecialei de poliţie se deplasa pe calea de rulare a tramvaiului  dispre Piața Sudului către Splaiul Unirii, având în funcțiune sistemele acustice și luminoase. Când a ajuns in zona Sun Plaza, maşina de Poliţie a lovit un biciclist în vârstă de 65 de ani,  care se deplasa în aceeași direcție și ar fi efectuat virajul la stânga.

În urma impactului, autospeciala de poliție a ricoșat în gardul de protecție care separa linia de tramvai de partea carosabilă și într-un autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani, care se deplasa pe sensul opus de circulație.

Biciclistul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Bagdasar. Conducătorii autovehiculelor au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0.

Din cauza accidentului, circulaţia tramvaiului a fost restricţionată. Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

Citeşte şi Tragedie în Bistrița. Biciclist de 74 ani, accidentat mortal de un şofer de 21 ani

Accident mortal în Sălaj. Doi oameni şi-au pierdut viaţa

Un accident cumplit s-a petrecut marţi, pe DN 1H, în zona localităţii Mirşid din judeţul Sălaj. În urma impactului dintre două autovehicule, două persoane au murit pe loc.

Conform Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, un autoturism şi o autoutilitară au fost implicate în accidentul de pe DN1H. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj a anunţat că în urma accidentului au rezultat patru victime, printre care şi un minor.

„Două persoane (pasageri) din autoturism au fost găsite decedate şi s-a acţionat pentru extragerea lor. O ambulanţă a transportat minorul la UPU Zalău”, au informat reprezentanţii ISU Sălaj.

Din cauza accidentului, traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor de urgenţă.

Citeşte şi Un primar din Teleorman, beat la volan, a accidentat un rival politic, apoi a fugit de la locul faptei