Accident grav în Capitală. Două autoturisme şi un tramvai au fost implicate

O persoană a fost rănită, luni, într-un accident produs pe Prelungirea Ferentari, fiind implicate două autoturisme şi un tramvai. În urma evenimentului rutier, traficul este restricţionat în ambele sensuri pentru tramvai, iar pentru maşini este restricţionată circulaţia pe Prelungirea Ferentari către Str. Zetari, iar către Calea Ferentari se circulă pe o bandă.

03 dec. 2018, 17:21
Accident grav în Capitală. Două autoturisme şi un tramvai au fost implicate

Potrivit Brigăzii Rutiere, în jurul orei 18.30, pe Prelungirea Ferentari 52-60, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi un tramvai.

În urma impactului, o persoană – pasager într-unul din autoturisme – a fost rănită uşor la prima vedere şi a fost transportată la spital.

„Traficul este restricţionat pe Prelungirea Ferentari – ambele sensuri pentru tramvai. Pentru autoturisme, este restricţionată circulaţia pe Prelungirea Ferentari către Str. Zetari în totalitate, iar către Calea Ferentari se circulă pe o bandă”, arată sursa citată.

Se efectuează cercetarea la locul accidentului pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier.