Accident grav în Capitală. O femeie a fost rănită în timpul impactului violent VIDEO

Un accident a avut loc astăzi în Capitală, mai exact pe şoseaua Theodor Pallady din Sector 3. Două maşini şi-au ciocnit violent. Din primele informaţii o femeie a fost rănită, potrivit România TV. 

RomaniaTV.net
25 aug. 2020, 05:51
Accident grav în Capitală. O femeie a fost rănită în timpul impactului violent VIDEO

Accidentul s-a derulat în zona Pallady din Capitală în sector 3. În urmă cu puţin timp două maşini s-au ciocnit, impactul fiind unul violent. Sunt urme din caroserie pe toată şoseaua.

Din primele informaţii, poliţiştii spun că de vin ar fi fost autoturismul SUV, care era angajat într-o depăsire. În acel moment celălalt autoturism făcea un viraj la dreapta şi astfel au ajuns să se ciocnească.

Citeşte şi: Accident cumplit provocat de un şofer fără permis. O femeie a murit, iar alte două adolescente au fost rănite

Şoferiţa care se afla în a doua maşină primeşte acum îngrijiri medicale. Se pare că aceasta a fost uşor lovită, însă nu este necesar să se deplaseze la spital, fiind suficiente îngrijirile medicale date la faţa locului. 

Din fericire nimeni nu consumat băuturi alcoolice, iar accidentul s-a produs doar din motivul nerespectării regulilor de circulaţie. 

Fiind o zonă destul de aglomerată, se circulă foarte dificil în aceste momente. Poliţiştii de la rutieră se află la faţa locului şi monitorizează traficul.