Accident grav în Capitală. O tânără a murit

Un accident grav s-a petrecut, luni după-amiază, în Capitală. O şoferiţă în vârstă de 20 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp. În urma impactului, tânăra a murit.

30 nov. 2020, 17:25
Accident grav în Capitală. O tânără a murit
Un accident grav a avut loc, luni, în Capitală.

Accident grav

în Capitală. Tragedia s-a petreut, luni după-amiază, pe calea Giuleşti, în sectorul 6 al Capitalei. O şoferiţă în vârstă de 20 de ani a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a carosabilului umed şi s-a izbit de un stâlp.

În urma impactului, tânăra a fost găsită de echipajul SMURD în stop cardio-respirator. Medicii au încercat să o resusciteze zeci de minute, însă, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi Soţia lui Ciprian Marica, accident rutier în Capitală. Cum s-a terminat totul

Accident grav în Capitală. Un poliţist a fost rănit

Un accident grav s-a produs în Capitală. În urma impactului un polițist a fost rănit. Accidentul s-a produs într-o intersecție unde o mașină a poliției a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar. Mașina poliției circula doar cu semnalul luminos în funcțiune.

În urma primelor cercetări s-a constatat că a fost vina polițistului, care nu s-a asigurat regulamentar.

Polițistul a suferit răni la cap și abdomen. Însă ambii șoferi au fost transportați de urgență la spitalul Floreaca pentru mai multe îngrijiri medicale. Mașina de poliție implicată în accident este de la secția numărul 10 din Capitală