Soţia lui Ciprian Marica, accident rutier în Capitală. Cum s-a terminat totul

Ioana Marcu, soţia lui Ciprian Marica, a fost implicată într-un accident rutier minor petrecut în Bucureşti. Aceasta și-a avariat mașina într-o parcare din Băneasa, aproape de grădina zoologică.

29 nov. 2020, 15:31
Soţia lui Ciprian Marica, accident rutier în Capitală. Cum s-a terminat totul

Soţia lui Ciprian Marica a găsit înțelegere la celălalt șofer, iar incidentul s-a rezolvat rapid.

Soţia lui Ciprian Marica

Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, a greţit o manevră, iar mașinile au ajuns avariate. Mai bine zis, puțin șifonate, așa că nu a mai fost nevoie de oamenii de la Poliţia Rutieră. Cei doi au completat formularul de constatare amiabilă, scrie Cancan.

Ioana Marcu  a avut ghinion spre sfârșitul săptămânii, în zona Băneasa, aproape de grădina zoologică. Accident nefericit se poate numi ce i s-a întâmplat chiar în parcare, când și-a atins mașina de o alta. Soţia lui Ciprian MArica și-a păstrat calmul și, după o scurtă discuție cu celălalt şofer a scos formularul pentru a rezolva amiabil problema. Firesc, din moment ce nu au fost victime, iar la capitolul avarii nu s-au notat decât două micuțe zgârieturi.

S-a aflat! Cine i-a salvat relaţia lui Ciprian Marica, după scandalul amoros de la Cluj. Ei au reuşit să o împace pe Ioana Marcu

Ioana Marcu avea masca pe față, dar  și-a liniștit copiii aflați în mașină. Cei doi șoferi aveau să completeze actele chiar pe portbagajul bolidului soției lui Ciprian Marica. Doar câteva minute a durat totul, după care s-au despărțit ca doi prieteni, salutându-se, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.